fysisk eller psykisk, eller begge deler?


Som jeg skrev i DETTE innlegget har jeg slitt i lengre tid med ekstrem utmattelse. De tre siste dagene har jeg vært på Lightning Process-kurs. Jeg sa jeg skulle skrive litt om dette etterhvert som kurset begynte, men den siste uken har det hverken vært krefter eller tid. Kreftene kom da kurset begynte, men da strakk som sagt tiiden ikke til. Prioriterte heller meg selv!

Som Aftenposten skrev i går er det flere og flere unge som får alvorlige fysiske plager som ingen leger finner noe svar på. Dette er på vei mot å bli et stort problem i Norge, og resten av verden, men vi har ingen kur på det. ME er også en utbredt sykdom, særlig i Norge, hvor vi heller ikke har funnet noen løsning på problemet. Vi vet rett og slett ikke hva som er galt, så selvfølgelig er det vanskelig å finne en kur på det. Etter å ha søkt masse rundt selv, oppsøkt leger, psykologer, akupunktører og etc. annet oppsøkte jeg, etter oppfordring fra mamma, Lightning Process. Et konsept satt sammen med tanke på at kropp og hode sitter i sammen og er et system. Det hele er forsket på i lang tid og de fleste leger burde være enige i teorien bak dette. De bare synes hele konseptet er litt utenfor boksen/noe annet/annerledes/rart. Dermed vil de heller ikke støtte det. Det er ikke forsket nok på. Det er ikke sikkert nok. Det er ikke bare en pille, for det krever en del av pasienten i tillegg og vil dermed ikke få en 100% lykkes-rate. Men det har da ikke kreft heller? Likevel velgr vi da å kure det så godt som vi kan.

For meg fungerte dette. Det er noe jeg har bestemt meg for ihvertfall. Jeg er herved frisk. Jeg var ikke 100%fysisk syk, som jeg selv først trodde og mente, men jeg var heller ikke psykisk syk på en måte som en psykolog kunne hjulpet meg ut av. Symptomene var helt klart fysiske, men de kom kanskje fra mye stress, press, usikkerhet og en litt svak mental tilstand. Så hva skal man da si? Var jeg fysisk eller psykisk syk? Er dette så farlig, så lenge man blir frisk? Jeg skriver gjerne lengre innlegg om dette, når jeg får det litt mer inn selv og har fått roet ned tankene litt. Selv vil jeg anbefale kurset, om du er klar for å bli frisk vel og merke. Du må virkelig ville det selv.Glad og energirik.

3 kommentarer

19.06.2014 kl.22:40

Meld deg på linkerunden min, og få sjans til å få enda flere lesere!

theresekristina

20.06.2014 kl.00:19

Så lenge ein er frisk så treng ein ingen definisjon på det, nei. Bra du føle deg bedre :)

nina

20.06.2014 kl.16:10

theresekristina: ja, ikke sant:) takk!

Skriv en ny kommentarNINA BAKAS
Studerer IT og personvern. Interesserer meg stort for sosiale medier. Er glad i klær og mote. Skal bli rik, men ikke som blogger. Flyttet fra Lillehammer til Oslo for meg selv sommeren 2013. Bor nå med kjæresten på St.Hanshaugen :)


For kontakt:
itjenta@outlook.comhits